Communicatie via Social Media

Merk ook jij, net zoals vele andere verloskundigen in Nederland, dat cliënten steeds meer de behoefte hebben om via de diverse social mediakanalen, zoals Whatsapp, met jullie te communiceren?

Technisch is hier nu een hele mooie oplossing voor. Het werkt gewoon via je vaste praktijktelefoonnummer en meerdere collega’s kunnen hier tegelijk gebruik van maken. Whatsapp berichten komen direct bij de juiste persoon of afdeling terecht.

Het Verloskundigenloket heeft een samenwerking met het bedrijf MT-PD en zij bieden je deze oplossing aan in de vorm van een Whatsapp integratie! Met deze oplossing kun je, net zoals je gewend bent met de telefonie, op de juiste manier, met bijvoorbeeld Whatsapp, communiceren met je cliënten. Deze gesprekken behandel je dan niet alleen via je mobiel maar ook netjes, en handiger, via je PC of laptop. Je client kiest zelf, net zoals in een keuzemenu bij telefonie, met welke afdeling ze willen communiceren en jijzelf kiest wie je de cliënt laat beantwoorden.

Piekmomenten aan de telefonie kunnen hiermee ook verder beperkt worden en spoedgevallen kun je normaal via de telefoon sneller afhandelen omdat er minder (piek)drukte zal zijn aan de telefoon.

Eén vast (of mobiel) telefoonnummer gebruiken voor WhatsApp op meerdere mobieltjes.

Interesse? Stuur een e-mail naar info@verloskundigenloket.nl en de mensen van MT-PD zullen vrijblijvend contact met je opnemen.