Deze groep is er voor al die professionals die dag in dag uit klaar staan voor alle vrouwen die moeder worden en borstvoeding willen geven. In deze groep komen kraamverzorgenden, verloskundigen en verpleegkundigen (werkzaam op de kraam- of verlosafdeling) samen en vormen een informatief platform om met elkaar te praten over de laatste wetenschappelijk onderzoeken en over hun eigen ervaringen en uitdagingen rondom borstvoeding, moedermelk en afkolven.

In contact met elkaar

Vanuit al het onderzoek dat wereldwijd gedaan wordt komt een bak aan kennis en inzichten, welke wij in deze groep met jullie zullen delen. Maar jullie kennen de praktijk. En dus is dit niet een groep alleen door ons. Ook door jullie.  Stel je vragen, deel interessante artikelen en tips waar we allemaal wat van kunnen leren en help anderen met jouw ervaringen. Mocht je een casus uit de praktijk hebben waar je tegenaan loopt, vraag dan hulp en adviezen van collega’s of van mij.

Wie zijn wij?

Wij zijn Medela en wij zijn supporter van jullie. Naast jullie inbreng en vragen zal ik, Nienke, in deze groep de laatste onderzoeken en ontwikkelingen rondom borstvoeding met jullie delen.  Maar ook mijn persoonlijke ervaringen en tips&tools.

 

Wie ben ik?

Ik ben Nienke, lactatiekundige IBCLC en moeder van 2 kinderen. Ik heb vele jaren met passie als specialistisch verpleegkundige en lactatiekundige in het OLVG-West Ziekenhuis gewerkt. Het helpen van moeders en hun kindjes geeft mij zoveel energie dat ik in 2014 begonnen ben als zelfstandig Lactatiekundige waarbij ik jonge gezinnen thuis begeleid. Sinds 2018 ben ik ook werkzaam als lactatiekundige bij Medela.

Hoe doe je mee?

Je wordt gemakkelijk lid door op deze link te klikken en je aan te melden.  We zien je eerste vraag of post graag verschijnen!