Toont alle 4 resultaten

Medipharchem Chirurgisch Pincet | 11 – 13 cm

Het chirurgisch pincet is voorzien van een 1x2t bek, dit levert extra grip bij het vastnemen van weefsels en huid zonder letsel te veroorzaken. Gemaakt van hoogwaardig RVS en onbeperkt te steriliseren*. Verkrijgbaar in 11 cm en 13 cm lengte.

Medipharchem Anatomisch pincet | 11-13 cm

Het Medipharchem anatomisch pincet heeft geribbelde uiteinden. Hierdoor is er minder grip dan bij een chirurgisch pincet, maar is de kans op beschadigen van weefsel ook minder. Gemaakt van hoogwaardig  RVS en onbeperkt te steriliseren*.

Medipharchem Mayo-Hegar naaldvoerder | 16 cm

De Mayo-Hegar naaldvoerder is uitgerust met een geribbeld, puntig profiel aan de uiteinden, bedoeld voor het stevig vasthouden van de naald zodat deze niet kan kantelen of wegglijden. Gemaakt van hoogwaardig RVS en onbeperkt te steriliseren*.  

ZEPF Spencer Onthechtschaar | 11 cm

De Spencer onthechtschaar worden voornamelijk gebruikt voor het verwijderen van hechtingen. De schaar heeft een kleine haakvormige punt aan één blad die onder de hechtingen glijdt om ze iets op te tillen voordat ze worden doorgeknipt om te kunnen worden verwijderd. Dit haakje houdt ook de hechting vast, zodat deze niet van het blad van de schaar glijdt voordat hij wordt doorgeknipt.